Jannekes wereld

Brownies per post

23 oktober 2013

Al een tijdje volg ik Brownies per post via Twitter. Alleen had ik nooit een gelegenheid om brownies per post te versturen. Of als die er was, vergat ik simpelweg dat ik het ook met Brownies kon zeggen. Als je op hun website kijkt, loopt het water je in de mond.

Vol en smeuïg zijn ze, zoals het hoort. Gemaakt met de lekkerste fairtrade chocolade, biologische roomboter en naar keus met knapperige walnoten of met extra chocolatechips. Ze stoppen ze in een bescheiden doosje voor als je een klein kadootje wilt sturen en hele grote dozen voor wie al z’n collega’s wil trakteren. Wij bakken en verpakken ze, deponeren ze in de brievenbus en de post doet de rest.

Laatst had ik eindelijk de gelegenheid te pakken om Brownies per post eens te bestellen! Tijdens het maken van mijn eindopdracht van mijn studie (intussen geslaagd) heb ik veel gehad aan de feedback van mijn oud-collega Sandra. Omdat het nog zo lang duurt voordat ik haar zie en niet in de buurt woont, wilde ik haar met iets verrassen. Ineens kwam de gedachte van de brownies weer in mij op. En zo geschiedde. Op een dinsdag kreeg Sandra niks vermoedend een pakje net daarin twee soorten brownies: double chocolate en blondies.

Dezelfde avond kreeg ik een bedankje voor dit leuke cadeautje. De volgende dag was er al weer een mail van Sandra met als onderwerp: GODDELIJK: “Nog nooit zulke lekkere brownies gehad, vooral de double chocolate….heerlijk! Heb je nog een opdracht waarbij ik kan helpen?!”

Als dat niet een goede bevestiging is van een geslaagd cadeautje! Brownies per post, zeker voor herhaling vatbaar. Wil je ook brownies per post versturen? Ga dan naar www.browniesperpost.nl

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.