Jannekes wereld

Vakantie 2019: ter land, ter zee en in de lucht

23 juni 2019
vakantie 2019 ter land ter zee en in de lucht

Vakantie 2019 is synoniem aan ‘ter land, ter zee en in de lucht’. En dan bedoel ik niet het langstlopende amusementsprogramma van Nederland. Het geeft gewoon goed weer wat ik in de afgelopen 3,5 tot 4 weken heb gedaan!

Mijn zomervakantie viel vroeg dit jaar en door een samenloop van omstandigheden had ik het voorrecht van twee bestemmingen in één vakantie.

vakantie 2019 napels

Eind mei vloog ik voor 5 dagen alleen naar Napels. Een prachtige stad waar ik binnen een fascinatie voor heb gekregen. Of noem het maar verliefd.

Na twee dagen thuis checkte ik samen met Bas in op de Stena Scandinavica die ons over water (via Zweden) naar Noorwegen bracht. Met de auto toerden we door dit land. Een soort van trip down to memory lane. Langs bekende plekken zoals de Peer Gynt-regio maar ook ontdekten we nieuwe plekken.

vakantie 2019 noorwegen

Nu ben ik weer terug in Jannekes wereld van alledag. Maar in mijn hoofd zit ik nog steeds half in Napels half in Noorwegen. Zoveel indrukken om te verwerken. Ik kan geen betere manier bedenken om dat in de komende weken via mijn blog te doen. Dus kom terug en beleef met me mee! Kun je niet wachten? Check dan mijn Insta voor foto’s en verhalen over mijn vakantie 2019 in Napels en Noorwegen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.