Jannekes wereld

Bij Lokaal: unieke conceptstore

27 januari 2019
Bij Lokaal Norg conceptstore woonwinkel

Eén van mijn favoriete woonwinkels is op dit moment Bij Lokaal in Norg. Niet alleen omdat mijn goede vriend Rudie deze winkel runt maar vooral omdat in deze winkel meerdere dingen samen komen.

Bij Lokaal is een conceptstore in hartje Norg. Een woonwinkel met dagbesteding vanuit boerderij Prins. Ze verkopen er vintage, nieuwe, regionale èn handgemaakte producten. De handgemaakte producten worden onder andere gemaakt door de deelnemers van boerderij Prins. Ook helpen zij mee in de winkel.

Het is een heerlijke winkel om in alle rust rond te neuzen maar een goed advies en uitleg over de producten vind je er ook. Het assortiment wisselt vaak en word je elke keer weer verrast. Verder kun je er ook neerstrijken voor thee of koffie met een plak lekkere cake of honingkoek. Of om te werken (er is wifi!).

Ik kom hier graag om ideeën op te doen, een leuk cadeautje te vinden of mooie woonaccessoires voor mezelf plus en voor de mensen in de winkel. Kortom: Bij Lokaal is een unieke conceptstore die je weet te inspireren. Zeker de moeite van het omrijden en een bezoek waard!

Bij Lokaal conceptstore | Oosteind 14, Norg | woensdag t/m zaterdag van 09.30-17.00 uur

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.