Jannekes wereld

Angelo Dorny zet de tuin op tafel

15 december 2016
angelo dorny

Als er iemand uit een bloemkool komt, is het Angelo Dorny wel!

Dat verzin ik niet hoor! Dat schrijft hij over zichzelf op zijn website. Nu vraag jij je misschien af: “Wie is die Dorny?”

Angelo Dorny is een moestuinmaniak die ook van lekker eten houdt. Hij onderhoudt een leuk blog waarin je vertelt over de vorderingen in zijn moestuin maar deelt hij ook lekkere, gezonde en minder gezonde, maar altijd gemakkelijke recepten met je.

Ik ken hem vooral van De Tuin op Tafel,  een moestuin-en kookmagazine dat in Vlaanderen en Nederland verschijnt. Als hoofdredacteur maakt hij iedereen enthousiast wegwijs in moestuinland en in de keuken!

Angelo op tv

Via de nieuwsbrief van De Tuin op Tafel kwam ik afgelopen week terecht op zijn YouTube kanaal. Wat een gaaf videokanaal! Helemaal als je – net als ik – houdt van lekker eten en tuinieren! Elke week plaatst hij twee video’s op zijn kanaal. Op zijn eigen charmante wijze geeft hij je op maandag een tuintip en op vrijdag ga je met hem de keuken in. Echt de moeite waard om te kijken!

Wat dacht je van broccoli koekjes voor bij het aperitief! Een leuke tip voor de feestdagen!

Kookboeken van Angelo
  • Pomodori (2016)
  • De hofhelden in de moestuin (2015)
  • Het lekkerste terras (2013)
  • Angelo’s groentetuin (2012)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.