Jannekes wereld

European Outdoor Film Tour

12 oktober 2016
european outdoor film tour

Zin in een echt avontuur? Op zoek naar een adrenalinekick? Dat kan tijdens een avondje uit bij de European Outoor Film Tour. Deze maand gaat de 16e editie van dit filmfestival op tournee door Nederland.

Geen acteurs, geen scripts, geen special effects. Alle avonturen zijn echt. Het motto van de European Outdoor Film Tour (afgekort E.O.F.T.) heet ook niet voor niets: This is real.

Van een kajakexpeditie in de jungle van Papoea-Nieuw-Guinea tot een ontdekkingstocht naar de sneeuwtoppen van Myanmar. Er zijn verschillende films die worden vertoon. Hierbij al een klein voorproefje van wat je kunt verwachten:

Boek je tickets voor de European Outdoor Film Tour

Bekijk het hele programma op de website van EOFT. Het filmprogramma heeft een lengte van ongeveer 120 minuten. Tussendoor is er een pauze. De hele avond inclusief toelichting, films en een spel met leuke prijzen, duurt in totaal ongeveer 2,5 – 3 uur. Op de website kun je ook gelijk je tickets boeken.

Beleef de wildste avonturen vanaf je stoel en wie weet zoek je binnenkort zelf daardoor het echte avontuur buiten op. Want zoals de leukste outdoorzaak van Nederland zegt: ‘Niemand is een binnenmens‘.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.