Jannekes wereld

Can’t stop the feeling

24 augustus 2016
Watercolour party people can't stop the feeling

Als ik de eerste tonen van hoor, beginnen mijn voeten vanzelf te bewegen, gaat de radio een tikkie harder en voor ik het weet sta ik te dansen (of zittend achter mijn bureau of in de auto!). Can’t stop the feeling!

Can’t stop the feeling van Justin Timberlake is de titelsong van de animatiefilm Trolls. Van het eerste moment dat ik het liedje hoorde tot aan nu, geeft het liedje me steeds dat blije gevoel. Elke zomer heeft zo zijn eigen liedje. Dit jaar is Can’t stop the feeling dit voor mij.

Het wakkert het zomergevoel in me aan. Helemaal op zo’n zonovergoten dag als vandaag! Deze clip is met de cast van de film, en vind ik leuker dan de officiële videoclip van het liedje.

 

Credits afbeelding: Designed by Kjpargeter – Freepik.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.