Jannekes wereld

Zomersalade alert!

18 juli 2016
hollandse erwtensoep

Verheug je je er al op? Op de zomerse temperaturen. Deze week mogen we de zomer écht verwelkomen in Nederland! Volop van de warmte genieten doen je dan in je tuin, balkon of park en niet achter het fornuis! Tijd voor een zomersalade alert!

Zomersalade simpel genieten

Het moet allemaal niet te moeilijk. Daarom maak ik je het gemakkelijk. Je hoeft niet mijn hele blog door te zoeken voor recepten voor een lekkere gezonde maaltijdsalade. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet!

Super zomersalade voor bij de barbecue

Het gebeurt vast en zeker deze week: #HHBBQ Heel Holland barbecuet! Ook bij de barbecue mag een salade niet ontbreken! Niko’s megasalade is super voor bij de barbecue: lekker fris, simpel te maken en het recept is goed voor 10 personen! Het heet natuurlijk niet voor niets MEGA! Trouwens smaakt de Griekse boerensalade ook perfect bij een gegrild stukje vlees of vis!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.