Jannekes wereld

Het dertiende ongeluk – James Patterson

6 mei 2015
boekenstapel brene brown sterker dan ooit

Een Women’s murder club thriller

Detective Lindsay Boxer uit San Francisco gaat helemaal op in haar nieuwe leven als moeder. Haar man is geweldig, en ze heeft goede vrienden, met wie ze kan praten over alle onderwerpen, van seks tot moord.

Lindsay en haar partner Richie Conklin worden opgeroepen bij een bizar ongeluk. Als snel blijkt het ongeluk opzet met nog meer slachtoffers.

Temidden van dit complexe onderzoek stuurt de FBI haar een foto van een moordenaar uit haar verleden. Op de foto staat een prachtige vrouw bij een stoplicht, maar Lindsay herkent achter de verleidelijke blik een psychopaat: Mackie Morales, het meest gestoorde en gevaarlijk brein waar ze ooit mee te maken heeft gehad. En Mackie is op jacht naar de leden van de Women’s Murder Club…Dan zijn er ook nog zorgen om haar vriendin Yuki.

Dit vond ik ervan

Het dertiende ongeluk is het dertiende deel uit de reeks Women’s murder club en verscheen in 2014. Een op en top thriller zoals alle delen uit deze reeks. Ik ben echt weg van deze thrillerserie. Zoals altijd weet James Patterson het ook deze keer weer ongekend spannend te maken. Heerlijk om je in te verliezen. Ik kijk al weer reikhalzend uit naar het volgende deel. Daar wordt al weer aan gewerkt door James Patterson en co-auteur Maxime Paetro. 14th deadly sin zal later dit jaar verschijnen.  De eerste 6 hoofdstukken van 14th deadly sin van James Patterson zijn al te lezen (wel in het Engels!).

Boekinfo

Auteurs: James Patterson & Maxime Paetro | Originele titel: Unlucky 13 (2014) | 336 blz | ISBN 9789023487401

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.