Jannekes wereld

Kom hier dat ik u kus – Griet Op de Beeck

14 december 2014
hugo borst ma boeken jannekeswereld

Kom hier dat ik u kus is een roman over Mona, als kind, als vierentwintigjarige, en als vijfendertigjarige. Een verhaal over waarom we worden wie we zijn, geschreven met humor, scherpte en veel schaamteloze eerlijkheid. Over ouders en kinderen. Over kapotte mensen en hoe zij ongewild anderen ook kapotmaken. Over waar verantwoordelijkheid eindigt en schuld begint. Over geheimen en eenzaamheid. Over ziekte en zwijgen. Over de gevaren van sterk zijn. Over vergeten en niet kunnen vergeten. Over jezelf durven redden. En natuurlijk ook nog over de liefde. Omdat dat alles is wat we hebben, of toch bijna.

Dit vond ik ervan

Kom hier dat ik u kus is het tweede boek van Griet Op de Beeck en kwam in september 2014 uit. Met haar debuutroman Vele hemels boven de zevende oogstte Griet Op de Beeck veel lof. Zelf vond ik deze roman ook prachtig.

Deze nieuwe roman mag er ook zijn. Het beschrijft het leven zoals het is. Griet Op de Beeck schrijft zo als het leven is met haar ups en downs, worstelingen en gelukkige momenten. Hierdoor komt ze vind ik heel dichtbij je. Ook deze roman mag er zijn.

Boekinfo

Auteur: Griet Op de Beeck | 1e druk: 2014 | 336 blz | ISBN 9789044623109

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.