Jannekes wereld

Limoncello maak je zo!

25 november 2014

Ik vond deze afbeelding op Pinterest. En even was ik daardoor terug in Italie. Tijdens onze laatste vakantie (en dat is al weer even geleden) dronken we graag een glaasje. Er is niets lekkerders dan een glaasje koude limoncello na een uitgebreide Italiaanse maaltijd. Op vakantie in Italië kopen we natuurlijk ook een fles voor thuis om de vakantieherinnering nog wat langer levend te houden. Maar zoals je ziet kun je het ook goed zelf maken. Het is het proberen waard. IJskoud is limoncello het lekkerst, zeker op een warme zomerdag (die moet je er nu even bij bedenken!). Daarom bewaren wij de fles in de diepvries!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.