Jannekes wereld

Bagels & Beans

15 augustus 2014

Beans & Bagels, Bagels & Beans. Ik haal het altijd door elkaar. Ik vind het andersom op een of andere manier net even wat lekkerder uitspreken. Hopelijk vergeven ze het me! Bagels & Beans, ik vind het een heerlijke stek (vooral in de Zwanestraat in Groningen) voor koffie en een bagel! Ontspannen, en ook al zit de zaak vol, je hebt het gevoel even aan de drukte van alledag te ontsnappen.

BB_1

Gisteren waren Bas en ik aan het einde van de ochtend in de stad. We snakten naar koffie en mijn maag knorde. Tja waar ga je dan naar toe? Iedere keer hetzelfde adres willen we ook niet, maar trouw als we meestal aan een aantal adresjes zijn, waren we zo weer bij Beans & Bagels. Altijd goed. Lekkere koffie (en dat is heel wat als ik dat zeg als ‘a-typische’ koffiedrinker) en er is aandacht voor eten. Zo veel mogelijk biologisch en / of duurzaam geproduceerd. Ben je into superfoods, dan ben je  hier ook op je plek.

BB_2

Wat ik zo leuk vind aan Beans & Bagels is het verhaal erachter. Het concept. Goede eerlijke producten en ook projecten ondersteunend in ontwikkelingslanden. Op het gebied van koffie ondersteunen ze de Coffee Kids organisatie en een scholingsproject voor (familie van) werknemers op de koffieplantage in Panama.

Deze keer liet ik me verleiden tot de paddo-burger op een bruine speltbagel, een latte en Geen Stress! Zittend aan de grote tafel, kletsen, kranten lezen, gezellig om je heen kijken, lieve dames in de bediening. Heerlijk!

BB_3BB_4

De doelstelling van Bagel & Beans klinkt ook zo fijn:

Iedereen moet bij ons blijer vertrekken dan dat hij of zij bij ons binnenkomt.

Geweldig toch! Ik word al blij als ik de drempel over stap! Kun je nagaan hoe ik me voel als ik de deur weer uit ga.
Bagels & Beans heeft zo’n 75 vestigingen in Nederland.  In Groningen zijn ze te vinden in de Zwanestraat, op nummer 30!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.