Jannekes wereld

Hitte – James Patterson

19 juni 2014
de weg naar little dribbling bill bryson boek engeland reisboek

Met Hitte schenkt James Patterson ons zijn meest wervelende thriller ooit: een Hitchcock-achtige mix van bloedstollend drama en verrukkelijk vertier. 

Nina Bloom leidt een zorgeloos leventje in Key West, ze is getrouwd met een knappe agent en is in verwachting van hem. Haar wereld stort echter in elkaar wanneer een vreselijk geheim uit haar verleden opduikt. Halsoverkop ontvlucht ze haar huidige bestaan en neemt een andere identiteit aan. 

Jaren later is Nina een succesvolle advocate en moeder in New York en ze leeft nog steeds met haar geheim.

Maar wanneer een onschuldige man verdacht wordt van moord, kan ze dat niet laten gebeuren en keert ze terug naar Florida om de confrontatie aan te gaan met het kwaad dat ze angstvallig verborgen hield.

Dit vond ik ervan

Hitte is wat je noemt een pageturner. In amper twee dagen heb ik 352 pagina’s verslonden. De hitte slaat werkelijk van de bladzijden af, zo spannend! James Patterson is echt een meester in het schrijven van thrillers. Ik ben ook dol op zijn thrillerserie The Women’s Murder Club.

Boekinfo

Auteur: James Patterson | Originele titel: Now you see her (2011)| 352 blz | ISBN 9789023473732

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.