Jannekes wereld

Koekje erbij?

15 maart 2014

Thuis heb ik niet altijd een koekje bij de koffie verkeerd of thee, maar op zijn tijd is het niet versmaden. Bij de koffie of thee buiten de deur is het een ander verhaal. Het is dan wel heel kaal als er geen koekje, chocolaatje of iets anders lekkers bij je koffie of thee ligt.

Zo denkt Julia Lips (27) leerkracht op een basisschool in De Baarsjes, Amsterdam er ook over.  Vanmorgen hoorde ik haar in het Radio2 programma Cappuccino. Op haar Facebookpagina Tough Cookie Amsterdam laat ze zien waar je wel of juist niet moet zijn voor iets lekkers bij de koffie of thee in Amsterdam. Erg leuk vind ik de foto’s van alle kopjes koffie en thee met wel of niet een koekje erbij.

latte-cookieHelemaal leuk om te horen was dat Julia Lips graag omrijdt voor een kopje koffie in mijn eigen stad Groningen! Haar tip is Grand Café-Restaurant Mr. Mofongo in de Oude Boteringestraat 26 omdat ze daar een stukje eigengemaakte brownie bij serveren. En het schijnt dat je daar ook deze brownies kunt kopen om mee naar huis te nemen.

Mr. Mofongo, wat is het lang geleden dat ik daar heb gegeten. Ik houd het in gedachten voor een toekomstig nog te plannen etentje want het is een adres dat goed staat aangeschreven. Extra uitnodigend vind ik de website van Mr. Mofongo waar je een klein reisje over de wereld maakt. Kijk zelf maar!

ps. vanmorgen heb ik mezelf getrakteerd op een extra groot koekje bij mijn latte, mmm! En daar maakte ik dan dit fotootje van.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.