Jannekes wereld

Jamie’s Italië

13 oktober 2013

Ik heb ‘em! Jamie’s Italië en daarmee mijn eerste Jamie Oliver-kookboek. In augustus schreef ik nog dat dit kookboek hoog op mijn verlanglijstje stond. En laat ik hem nu op mijn verjaardag hebben gekregen. Wat een feestje! Een prachtig lees-kijk-hetwaterlooptinjemond-boek.

Italië was een grootste inspiratiebron voor veel recepten van Jamie Oliver.  Jamie’s Italië is het verslag van Jamie’s rondreis door Italië en zijn ontmoetingen met Italianen van alle leeftijden. Het kookboek bevat meer dan 120 recepten, samen een prachtige verzameling authentieke gerechten. Een boek over de bijzondere smaak van Italië en de passie van de Italianen. Met geweldige foto’s van de recepten en het land.

Elke dag lees en kijk ik een stukje verder in dit prachtige boek. De recepten zijn duidelijk beschreven en is het gemakkelijk Italiaans koken. En zoals het hoort: een feest aan tafel.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.