Jannekes wereld

Het beste restaurant van Italië – Dylan van Eijkeren

2 augustus 2011
boeken_dylan van eijkeren

De lekkerste reis aller tijden!

In 2010 maakte Dylan van Eijkeren een culinaire reis kriskras door het land van pasta, ham, buffelmozzarella en wij. Hoewel eten centraal staat en er dagelijks een nieuwe culinaire uitspatting op de agenda komt, gaat het in dit reisboek vooral om de ontdekking van het échte Italie.

Aan de hand van de lokale keuken onderzoekt Van Eijkeren de culturele en maatschappelijke verschillen tussen de Italiaanse regio’s. Het resultaat: een grappig, smakelijk en lichtverteerbaar maar literair getoonzet reisverhaal.

Dit vond ik ervan

Voor iedereen die net als ik van Italië en Italiaans eten houden, is Het beste restaurant van Italië een feestje. Dylan van Eijkeren doet je het water in de mond lopen met zijn culinaire verhalen. Aanrader! Het leukst is natuurlijk om de restaurantjes die hij prijs geeft in zijn boek te noteren en zelf uit te proberen. Dat is iets wat ik nog eens wil doen!

Boekinfo

Auteur: Dylan van Eijkeren | 1e druk: 2011 |256 blz | ISBN 9789044516128

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.