Jannekes wereld

Dieven in de moestuin

13 juli 2011

Tomaten dieven. Ik had er nog niet eerder van gehoord totdat mijn zus er afgelopen donderdag over begon, naar aanleiding van mijn laatste moestuinbericht. Hierin schreef ik dat de cherrytomaatplanten zo explosief groeiden.

Op de website van Groei & Bloei vond ik een praktische uitleg over tomaten dieven. Ik ben daarna gelijk de tuin in gestapt om te ‘dieven’. Ik heb alle kleine zijscheutjes gelijk weg gehaald en nu lijkt de cherrytomaat weer wat meer in het gareel. Ondanks dat ik misschien te laat ben begonnen met tomaten dieven, mag ik al wel rekenen op een oogst van zo’n 50 cherrytomaatjes. Tijdens het dieven vielen drie tomaatjes op de grond. Jammer voor de oogst, maar wel goed voor een foto!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.