Jannekes wereld

Berichten uit de moestuin

4 juli 2011

We zijn een kleine maand verder in de moestuin. De eerste courgettes heb ik al kunnen oogsten. De rabarber kan morgen of woensdag worden geoogst en worden gekookt (lekker met aardbeien erdoor!). En dan de cherrytomaten.

Tjee, wat worden die planten groot. De planten schieten én de lucht in én de breedte in. Daar is ze weer: het groentje uit de moestuin…ik had daar natuurlijk nog helemaal geen beeld bij. Voor volgend jaar houd ik het maar bij een plantje. Maar ze staan goed want de eerste tomaatjes zijn al geteld. Nu nog groen, straks hopelijk smakelijk rood. En ik kwam nog tot een verrassende ontdekking. Worteltjes! Maar dan niet in mijn moestuin. Nee, naast de intussen mooi bloemende hortensia in één van de bloemenborders. Aan de andere kant van de tuin. Geen idee hoe die daar terecht komen. Ik vond het in ieder geval een foto waard. Vind je ze niet grappig, die drie kleine peentjes?!

Tot moes!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.